Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Andre størrelser

Den almindelige vinflaske har 75 cl, men der er også stor efterspørgsel på både mindre og større flasker. Det er fx både de mindre modeller til skovturen, når man gerne vil nyde et enkelt glas alene men ikke kommer igennem en hel flaske, som en del af en gave eller mange andre anledninger hvor en mindre model bare passer perfekt. Men det er også de større modeller til fx fejring af diverse ting eller som gaver, hvor man gerne lige vil skille sig lidt ud med sin gave.

Vi har et fint udvalg af vin i flasker i både mindre og større størrelser, og de er samlet her
pr. side
Viser 16 - 21 af 21
 • Vis her
  DKK 39,00

  Tosti Prosecco har en fyldig og velafbalanceret smag med syrlige noter møder tungen, der går over i en behagelig og ren eftersmag. Den mousserende vin fra Tosti er ideel til lækre cocktails, med sin tørre sprudlende smag. Prosecco fra Tosti i en praktisk ministørrelse, der passer perfekt i tasken, på farten eller som minichampagne på cafeen. 

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Pink Moscato i Magnum-udgave med en intens smag af druer og røde bær. En smuk, balanceret mousserende vin fra Italien. Tosti Pink Moscato er perfekte til en varm sommerdag med sine sødemefulde noter af frugt, samt en eftersmag af sorte kirsebær og hindbær. Magnum Pink Moscato er perfekt til festlige lejligheder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed....

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Magnum-udgave af den fine Tosti Asti med delikate bobler og afbalaceret sødme og syre med behagelige smagstoner. De vedvarende bobler kombineret med en sødmefyldt og frugtig smag, gør Asti fra Tosti til et sikkert sommerhit. Den italienske Asti i Magnum-udgave er perfekt til festlige lejligheder med gode venner. OBS. Engros kunder min. et kolli à 6 stk.

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  Magnum-flaske af den sprudlende Tosti Prosecco med en blød og frisk smag af frugt samt en dejlig syrlighed. Den italienske mousserende vin fra Tosti har et lækkert vedvarende skum, der efterlader en behagelig prikken på tungen. Prosecco fra Tosti er ideel til aperitif. Tosti Prosecco Magnum fra Italien er perfekt til festlige sociale arrangementer....

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af karamel, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil. Nu i ministørrelse, der er perfekt til picnickurven, til et enkelt glas eller to på en varm sommerdag ved grillen - eller til forretten en hverdagsaften.

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Miniatureflasken med Merlot fra Jack Rabbit er fyldt med rige noter af multe- og solbær samt kanel der går over i flotte nuancer af lilla frugter som blomme og sveske.  Merlot fra Jack Rabbit er blød og frugtig. Den kommer her i en perfekt taskestørrelse, lige til at medbringe på stranden, til koncert eller på skovtur.

  DKK 39,00
Viser 16 - 21 af 21