Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
A.H. Riise Danish Navy Westindian Bitter Forstør

A.H. Riise Danish Navy Westindian Bitter

13217

Ny

På en base af A.H. Riise rom er denne bitter skabt med et udtræk af krydderier, der både tæller kaffebønner, kinabark, ensianrod, pomeransskal og vanilje m.m.

De mange urter og krydderier spiller fantastisk sammen med rommens sødme, og blev i sin tid promoveret med hver enkelt ingrediens' forbedrende indvirkning på helbredet.

Nyd den for sig selv eller som smagsgiver i en drink eller i madlavningen

Flere detaljer

DKK 199,00

Produkt information

LandDansk Vestindien
Alc.:32 %
Indhold0,5 L

Yderligere information

A.H. Riise - En smagfuld hyldest til Albert Heinrich Riise

A.H. Riise rom er en hyldest til den danske apoteker, Albert Heinrich Riise, som i 1838 fik det privilegium at drive Apotek i hovedstaden på Dansk Vestindien, Charlotte Amalie. 

Med en stor passion for botanik udnyttede A.H. Riise de eksotiske planter på Vestindien til at producere famaceutiske, alkoholdige og kosmetiske produkter. A.H. Riises apotek blev således brugt til salg af rom og bitter, som agerede medicin mod maveonde etc.

I dag drives foretagendet fortsat videre fra hovedsædet i København. Man ejer rettighederne til navnet, der stadig repræsenterer de gamle traditioner, opskrifter, ingredienser og hyldester til bl.a. Danmark, det tidligere Dansk Vestindien og sømændene.
Både rom og gin produceres på nøje udvalgte steder over hele verden med fokus på at bevare den gamle historie og teknik bag de vidunderlige drikke.