Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Chokolade

Hos AH Vine har vi en svaghed for dejlig kvalitetschokolade. Derfor har vi selvfølgelig et stort udvalg af smagfuld chokolade til enhver smag. Vi har smagt det hele og garanterer dig chokolade af bedste kvalitet. 

Vores hylder emmer af dejlige produkter fra anerkendte Summerbird, som byder på chokoladeovertrukne mandler, fyldte chokolader og lækre gaveæsker. Hvis du er til en anderledes chokolade, er det Lakrids by Johan Bülow, du skal have dig. 

Lige meget om du er på jagt efter den perfekte gave eller bare gerne vil forkæle dig selv lidt, så har AH Vine noget for dig!

Underkategorier

  • Summerbird
    Summerbird er nærmest synonym for kvalitetschokolade fra øverste hylde. Skaberne bag sætter en dyd i at fremstille chokolade med en kompromisløs tilgang til ingredienser og smagskombinationer. Det betyder, at du altid kan forvente smagfuld chokolade, der er anerkendt som et af verdens bedste  chocolaterier.
  • Lakrids by Johan Bülow
    Lakrids by Johan Bülow er dansk lakrids med fokus på solidt håndværk fra de bedste lakridsmagere. Vores udvalg består af delikat lakrids, hvor sammensætningen af ingredienserne er nøje afstemt, så du får en uovertruffen smagsoplevelse bid for bid.
pr. side
Viser 25 - 28 af 28
Viser 25 - 28 af 28