Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Domenico Winery - Black Silk Ruby Red, 0,5L Forstør

Domenico Winery - Black Silk Ruby Red, 0,5L

Ny

Black Silk Ruby Red fra Domenico Winery er en sød og fyldig dessertvin som helt sikkert vil forkæle de smags og duftsanser med aromaer af figner, brombær, tørrede svesker med en blanding af kardemomme og sød tobak.

Den delikate portvin fra USA afslører rige lækre smage af chokolademokka, rosiner og en antydning af sandeltræ, der slutter i en lang silkeagtig finish. Et sikkert hit hver gang!

Flere detaljer

DKK 229,00

Yderligere information

Domenico Winery - Black Silk Ruby Red, 0,5L

Hvis du er på jagt efter en portvin med masser af fylde og personlighed, så er Domenico Winery's Black Silk Ruby Red et ideelt valg for dig.

Med sin sødmefulde blanding af frugt og krydderi er portvinen fra Domenico Winery et sikkert hit hos mange portvins-entusiaster.

Udover Black Silk Ruby Red's sublime smag, har portvinen også et elegant ydre, som vil være foukuspuntet på ethvert bord. Med sit elegante og glatte sorte ydre akkompagneret af mærkatets røde kontrast, udstråler portvinen fra Domenico Winery luksus og eksklusivitet.

Yderligere information om Black Silk Ruby Red

Sammensætning: 48% Sousao, 35% Trousseau, 17% Touriga Nacional 
Land: USA - Californien
Område: Lodi
Alc: 19,5%

Domenico Winery - Sublime vine gennem mere end 20 år

Domenico Winery er et familiefirma som driver virksomhed i San Carlos, Californien. De er specialiseret i italienske vine og har lavet prisbelønnede vine i mere end 20 år!

Deres vingård ligger i Sierra Foothills i Amador County, Californien, hvor de blandt andet dyrke to slags vine, Syrah og Primitivo, fra en enkelt mark. Domenico Winery dyrker mere end 20 forskellige typer førsteklasse vindruer fra andre AVA- områder (American Viticultural Areas) i Californien, herunder Napa Valley, Somoma Coast, Santa Cruz  Mountains, Shenandoah Valley, Lodi og Woodbridge.