Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
pr. side
Viser 1 - 15 af 24
  • Vis her
    DKK 105,00

    Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé fra Reuter Dusemund er et forfriskende mix af friske røde bær, såsom jordbær, hindbær og vilde bær.Den liflige rosévin fra Reuter Dusemund Rotling har en frisk syrlighed, som gør den ideel til sommerens varmere dage og lange lyse nætter. Riesling & Spätburgunder Fernherb Rosé er en aromatisk rosévin med gang i.

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    Riesling Trocken fra Reuter Dusemund er en lækker tør riesling fra Mosel-området med en duft af friske citrusfrugter og saftig melon. Disse aromatiske noter sikrer en forfriskende og delikat hvidvin fra Tyskland.Med Reuter Dusemund Riesling Trocken får man en blid og velsmagende riesling, der er velegnet til en lun sommeraften.

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Trementi - Chardonnay, Viognier Eksotisk citrus, hvid fersken og mango. Smagsoplevelsen er fyldig og kraftig men alligevel elegant og ekstremt godt afbalanceret. 5 måneder på eg giver vinen en cremet kompleksitet, efterfulgt af toner med vanilje og muskatnød, hvilket gør denne vin yderst interessant til fisk, kylling eller cremede oste

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Orion - Trementi - Nero D´Avola, Cabernet Sauvignon Fyldig og alligevel blød og saftig, vinen viser intense aromaer af blåbær, brombær, chokolade samt kaffe. Krydrede toner af sort peber og eksotisk mørk frugt.Den behagelige syre og power gør denne vin perfekt til grillet kød

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 75,00

    Shiraz fra Jack Rabbit er en frisk og krydret vin med smag af brombær og hindbær. Rødvinen fra Chile  er flot balanceret med bløde tanniner, hvilket giver en behagelig og tilgængelig vin der nemt glider ned.Jack Rabbit Shiraz er livlig og fuld af dejlig frugtsmag. Rødvinen fra Chile er en skøn vin som kan nydes uanset anledningen.

    DKK 75,00
  • Vis her
    DKK 75,00

    Jack Rabbit har kreeret en Merlot der ikke skuffer med sine rige noter af multebær, solbær og kanel samt nuancer af lilla frugter såsom blommer og svesker. Jack Rabbit Merlot er en behagelig drikkevenlig rødvin, som alle kan være med på.  Med Jack Rabbit får du en dejlig alsidig Merlot til en rigtig flot pris, man bestemt ikke kan klage over.

    DKK 75,00
  • Vis her
    DKK 75,00

    Med denne hvidvin fra Jack Rabbit får man en delikat Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på.  Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin.

    DKK 75,00
  • Vis her
    DKK 75,00

    White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af friske bær, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil.Med White Zinfandel fra Jack Rabbit kan du være sikker på at få en forfriskende rosé, både god til hverdag og fest, til en attraktiv pris.

    DKK 75,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    Duften er udtryksfuld og byder på en delikat bouquet af gul moden frugt som fersken og ananas, du møder noter af vanille og noget røget. Smagen har en er smuk koncentration af modne frugter med et strejf af vanilje. En vin som vil rykke benene væk under de fleste hvidvinselskere

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    En flot vin med en imødekommende rubinrød farve. Duften er frisk og intens og afspejler frugt og bær. Smagen er velintegreret med noter af egetræ, de bløde tanniner gør vinen livlig.Denne harmoniske og velstrukturerede vin er velegnet til f.eks. okse- og kalvekød, røde bøffer, vildt samt diverse oste.Vinen kan med lethed drikkes nu, men vil udvikle sig...

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    Farven er intens med mørkerøde og lyse refleksioner. I næsen er denne garnacha meget udtryksfuld, med aromaer af sort frugt som kirsebær og figen. Krydderier og vanilje som viser en godt integreret egesmag. Vinen har en god koncentration af frugter, den er rig og rund med en lang finish.Stilen er fullbodied med fin potentiale til at nyde sammen med julemaden

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 85,00

    Med Bianco fra I Muri får man en forfriskende hvidvin, der er perfekt til sommerens varmere dage. Med sin strågule farve og smagsnuancer af frisk citrus og saftig fersken, er hvidvinen fra I Muri en delikat mundfuld.Vinen har en sprød syre, der giver en god balance til de mere sødmefulde og frugtige noter. Tag en slurk af sommeren med denne hvidvin!

    DKK 85,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    Negroamaro fra I Muri er en rødvin der vil frem i verden. Med sin fyldige smag af solbær og brombær, har rødvinen velsmagende frugtige noter der balanceres af en afdæmpet syre. I Muri rødvinen har en fyldig krop og en raffineret struktur.Den italienske Negroamaro har en lang og frisk finish med et hint af krydderi. Nyd denne smagfulde rødvin let afkølet.

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    En intens rubinrød vin med lilla glimt er hvad der rammer øjet, når Primitivo fra I Muri hældes op. Den italienske rødvin byder på en kraftig smag af røde frugter, der forkæler ganen. I Muri Primitivo har bløde tanniner og en harmonisk fylde, som ligger godt på tungen. Rødvinen er drikkeklar, men kan også sagtens gemmes et par år inden den nydes.

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 89,00

    På trods af den lidt særprægede blanding af vermentino og colombard får man en dejlig frisk og spændende vin.Bag den svage gulgrønne farve gemmer sig en liflig og forfriskende vin med skønne intense noter af tropisk frugt, citrus og en svag fornemmelse af noget mineralsk. Den har en fin og let fremtrædende syre, der giver en fin kølighed til de ellers...

    DKK 89,00
Viser 1 - 15 af 24