Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Chateau Peyredoulle Magnum Forstør

Chateau Peyredoulle Magnum

13538

Ny

Fantastisk Bordeaux-vin fra højrebredden af floden Gironde.
Vinen præsenterer sig flot i glasset med en dyb rubinrød farve. Næsen er intens og frugtig med overvejende mørke bær og et blidt hint af egetræsfad.

Smagen matcher duften rigtig godt med de mørke frugtige noter i en lækker struktur med bløde tanniner og et hint af vanilje og let fadpræg. Den har en dejlig mængde syre og er perfekt tør til mad

Prøv den fx til den klassiske britiske ret "bangers and mash" (pølser og kartoffelmos med løgsovs)

Flere detaljer

DKK 199,00

Produkt information

LandFrankrig
RegionBordeaux
Druer75 % Merlot, 10 % Malbec, 5 % Cabernet franc, 5 % Cabernet sauvignon og 5 % Petit verdot
Alc.:12,5 %
Indhold1,5 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Chateau Peyredoulle - ved floden Gironde

Vingården har fået navn efter den jord, den ligger på. Jorden er rig på ler og kalksten, hvilket er hårde typer, og Peyredoulle betyder "hård jord" på den lokale dialekt, men det lyder da også lidt mere spændende på fransk end på dansk.

Familien Lavergne ejede ejendommen og grunden i 100 år men solgte det hele til den berømte italienske filosof og humanist Pic de La Mirandole. Han ændrede strukturen for ejendommen så der blev "den gamle del fra det 16. århundrede (XVIth century)" og "den nye bygning for det 17. århundrede (XVIIth century)"

Ejendommen råder i dag over 21 hektar jord, og med en placering på et af de bedste områder i Bordeaux-appellationen samt ejernes viden om vin og vinproduktion laves der i dag klassevin fra dette vinhus.