Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Tænker på dig pakken Forstør

Tænker på dig - pakken

13380

Ny

Send en tanke og en gave til en du holder af.

Vi pakker flot ind og sender til modtageren, med din personlige hilsen.


DKK 321,00

-DKK 25,00

DKK 346,00

I stedet for DKK 348,00

Pakkeindhold

 • Vis her
  DKK 99,00
  1 x

  Decó Sangiovese fra Biscardo er en delikat og frugtig rødvin, som de fleste kan nyde godt af. Med friske noter violer kombineret med strejf af modne frugter og varm krydderi, har denne italienske rødvin en velafbalanceret fylde og smag. Decó Sangovese har et stort gemmepotentiale, og bliver kun bedre jo længere man venter med at åbne den.

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 99,00
  1 x

  Med denne flaske får du 75 cl. af den fine og delikate Tosti Asti med en perfekt balanceret sødme og syrlighed samt en aromatisk eftersmag. Med sin smukke gyldne farve akkompagneret af en frugtig sødme. Den mousserende vin fra Italien har en behagelig eftersmag der fuldender vinen. Asti fra Tosti er en festlig mousserende vin til hverdag eller fest. 

  DKK 99,00
 • Vis her
  DKK 40,00
  1 x

  Denne Forårsøl fra Klosterbryggeriet er en frisk mundfuld man kan tage sommeren på forskud med. Øllen er fuld af sommerens smage kombineret med en maltet aroma. Forårsøllen er en brødfyldt øl, der fylder godt i maven.Klosterbryggeriet's Forårs øl har en alkoholprocent på...

  DKK 40,00
 • Vis her
  DKK 60,00
  1 x

  De to klassiske hjerter med marcipan og hindbær fra Summerbird er en populær chokoladegave til Valentines Day og andre særlige mærkedage. De smukke gaveæske består af to klassiske hjerter af marcipan på spanske mandler, overtrukket med et tykt lag mørk chokolade Peru 61% og drysset med hindbær....

  DKK 60,00