Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Jorden Rundt...På 1. klasse Forstør

Jorden Rundt...På 1. klasse

13381

Ny

Tag på en fiktiv vinrejse med afgang fra Italien videre til smukke Spanien, et smut nord på til Frankrig og derfra over atlanten til  Chile i sydamerika med mål i Californien, USA.

DKK 532,00

-DKK 93,00

DKK 625,00

I stedet for DKK 625,00

Pakkeindhold

 • Vis her
  DKK 109,00
  1 x

  Carménére Gran Reserva fra Mapuche er en ekstraordinær chilensk vin, der breder sig ud med en storslået og sensuel duft fra mørke bær, chokolade og vanilje. Denne forførende kombination af smagsnuancer forkæler smagsløgene og efterlader en behagelig eftersmag. Carménére Gran Reserva er en perfekt vin til en romantisk middag, gryderetter og fyldige oste. 

  DKK 109,00
 • Vis her
  DKK 119,00
  1 x

  Bordeaux Supérieur fra Château Le Peuy Saincrit er en frugtig og kraftig Bordeaux vin. Den franske rødvin er elegant i sin smag og oser af klassisk Bordeaux, der ikke er til at stå for. Har man glemt hvad fransk vin kan, så få det genopfrisket her. Rødvinen fra Frankrig er en perfekt madvin, som vil vinde ved iltning en halv time før servering.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 119,00
  1 x

  De liflige røde dråber emmer af sorte bær, der toner ud i en kompleks og samtidig fyldig mundfølelse og eftersmag. The Daily Red, som er en topklasse rødvin til hverdag, fest og ikke mindst store bøffer.  Smukke og velsmagende noter af frugt, fad og alkohol, der råber på et stort glas og masser af tid.

  DKK 119,00
 • Vis her
  DKK 159,00
  1 x

  Vinen har en mørk kirsebærfarve med en svag violet kant. Duften er indbydende frisk, du kan søge efter ribs, blomme og brombær aromaer. 5 måneder på egefade sætter positive spor af mørk ristet kaffe. Eftersmagen er lang og vedholdende. Server denne skønne vin ved 16-17 gr. Gerne ledsaget med krydrede retter.

  DKK 159,00
 • Vis her
  DKK 119,00
  1 x

  Orion - Trementi - Nero D´Avola, Cabernet Sauvignon Fyldig og alligevel blød og saftig, vinen viser intense aromaer af blåbær, brombær, chokolade samt kaffe. Krydrede toner af sort peber og eksotisk mørk frugt.Den behagelige syre og power gør denne vin perfekt til grillet kød

  DKK 119,00