Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Kapriol - Grapefruit & Hibiscus Gin 5 cl Forstør

Kapriol - Grapefruit & Hibiscus Gin 5 cl

13695

Ny

Skøn og forfriskende gin med lækre og aromatiske noter af grapefrugt og hibiscus, der spiller dejligt sammen med de klassiske botanicals. Der er friske urter i form af bl.a. enebær, kamille, lavendel, mynte og laurbærblade, hvor frugtnoterne giver en dejlige harmoni til den kølige og friske karakter.

Prøv den med en light tonic eller mediterranea tonic, der begge komplimenterer smagsnuancerne. Garnér med grapefrugt og rosmarin.

Perfekt størrelse til en smagsprøve, så man kan lære den at kende

Flere detaljer

DKK 45,00

Produkt information

LandItalien
RegionDolomitterne
Alc.:40,7 %
Indhold5 cl

Yderligere information

Kapriol - Alpedestilleri fra 1948

Kapriol gin produceres i de italienske alper på destilleriet Distelleria dell'Alpe. Det er Maschio-familien, der driver, og de har produceret grappa, likør og gin med urter fra skovene i og omkring alperne.

Destilleriet har fra start været kendt for deres Skovlikør med navnet Kapriol, og den har givet inspiration til ginnerne.
Ginnerne er udviklet efter en gammel opskrift og finjusteret så den læner sig mest muligt op af originalen men med et nutidigt præg.