Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Kapriol - Old tom Gin Forstør

Kapriol - Old tom Gin

13304

Ny

Old tom gin fra Kapriol er frisk og let urteagtig i både duft og smag. Man får altså virkelig følelsen af at sidde i alperne med den kølige og friske bjergluft.
Med kun 4 % sukkerindhold er den ikke så kraftigt sødet, som nogle varianter i denne stil kan være, men nok til at man får en blødere fornemmelse af de delikate aromaer.

Flere detaljer

DKK 250,00

Produkt information

LandItalien
RegionDolomitterne
Alc.:41,7 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Kapriol - Alpedestilleri fra 1948

Kapriol gin produceres i de italienske alper på destilleriet Distelleria dell'Alpe. Det er Maschio-familien, der driver, og de har produceret grappa, likør og gin med urter fra skovene i og omkring alperne.

Destilleriet har fra start været kendt for deres Skovlikør med navnet Kapriol, og den har givet inspiration til ginnerne.
Ginnerne er udviklet efter en gammel opskrift og finjusteret så den læner sig mest muligt op af originalen men med et nutidigt præg.


Old Tom stilen går historisk helt tilbage til forbudstiden i det 18. århundredem hvor Den britiske regering havde forbudt produktion og salg af gin, fordi man ville drikkeriet til livs. Derfor foregik ginsalget i det skjulte, og man kunne kende salgsstederne på et skilt af en gammel hankat (Old Tom cat). På det tidspunkt sødede man ginnen for at kunne holde ud at drikke den, da produktionen ikke var finpudset nok til at lave de behagelige modeller, som vi kender i dag.
Man har ført stilen videre og i dag er Old Tom kendetegnet med en stil af gin, der er sødet enten med sukker, botanicals eller en kombination af begge dele.

1 Relateret produkt