Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Kapriol - Sloe Liquore Gin Forstør

Kapriol - Sloe Liquore Gin

13306

Ny

Slåengin fra Kapriol er frisk og frugtig med den særprægede bjergduft der præger Kapriol serien. Slåenbærrene giver både sødme, syre og bitterhed perfekt afbalanceret i en alternativ ginoplevelse.

Lav den til en lækker velkomstdrink ved at blande den med mousserende vin eller en G&T med lemontonic.

Flere detaljer

DKK 250,00

Produkt information

LandItalien
RegionDolomitterne
Alc.:28,7 %
Indhold0,7 L

Yderligere information

Kapriol - Alpedestilleri fra 1948

Kapriol gin produceres i de italienske alper på destilleriet Distelleria dell'Alpe. Det er Maschio-familien, der driver, og de har produceret grappa, likør og gin med urter fra skovene i og omkring alperne.

Destilleriet har fra start været kendt for deres Skovlikør med navnet Kapriol, og den har givet inspiration til ginnerne.
Ginnerne er udviklet efter en gammel opskrift og finjusteret så den læner sig mest muligt op af originalen men med et nutidigt præg.


Slåen gin går oftest under kategorien ginlikør, da de ikke opfylder kravene for at være "rigtig" gin; Alkoholindhold skal minimum være 37,5 % og enebær skal være udtalt i smagen. I mange varianter af slåen gin er den originale gin ofte blandet med en most af slåenbær. Den bliver derfor fortyndet til et alkoholniveau der typisk kommer under 30 % og enebærsmagen har fået heftig konkurrence.
Men det gør ikke gintypen mindre interessant, da den stadig fungerer fremragende til drinks med bl.a. tonic, danskvand, mousserende vin eller lemonsodavand.
SKÅL

1 Relateret produkt