Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Malfy Blod appelsin Forstør

Malfy - Blodappelsin Gin 70 cl

12934

Ny

Her kommer endnu et forfriskende twist af Malfy's anerkendte gin, denne gang med en forfriskende smag af blodappelsin.

Malfy's Con Arancia Gin er produceret med skrællen af saftige blodappelsiner fra det varme Sicilien, hvor de gror under de absolut bedste forhold.

Med den forfriskende blodappelsin Gin fra Malfy's får man mulighed for skabe en gin & tonic med et dejligt twist af forfriskende citrus.

Flere detaljer

DKK 250,00

Yderligere information

Malfy - Ikonisk og forfriskende gin fra Italien

Malfy har sin oprindelse helt tilbage til 1906 hvor Torino destilleri blev grundlagt af familien Vergnano, der består af ejeren Carlos, hans kone Piera og deres to børn, Valter og Rita. Destilleriet ligger i Moncalieri , som ligger lige udenfor Torino. Området er anerkendt for produktionen af spiritus og vin.

Sammen med hoveddestillatorerne, Denis og Beppe, har Vergnano-familien skabt Malfy, som kan nydes i fire forskellige smage: Original, italiensk citron, blodappelsin og pink grapefrugt.

Hos Malfy finder man forfriskende italiensk gin, der er den perfekte ingrediens i et hav af cocktails – blandt andet den klassiske gin & tonic.

Tilbehør

8 andre produkter i den samme kategori: