Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Malfy Limone 0.7 Forstør

Malfy - Limone Gin 70 cl

12892

Ny

Denne forfriskende Limone Gin har været en af Malfy's kundefavoritter fra dag et af, og med god grund.

Den bløde Malfy gin er produceret med saftige citronskal fra Italiens varme kyster, hvilket giver en gennemtrængende smag af forfriskende citrus.

Brug den ikoniske Limone Gin fra Italien i en klassisk gin & tonic, for at opnå en frisk og ren smag, der er perfekt til sommerens varme dage og nætter.

Flere detaljer

DKK 250,00

Yderligere information

Malfy - Ikonisk og forfriskende gin fra Italien

Malfy har sin oprindelse helt tilbage til 1906 hvor Torino destilleri blev grundlagt af familien Vergnano, der består af ejeren Carlos, hans kone Piera og deres to børn, Valter og Rita. Destilleriet ligger i Moncalieri , som ligger lige udenfor Torino. Området er anerkendt for produktionen af spiritus og vin.

Sammen med hoveddestillatorerne, Denis og Beppe, har Vergnano-familien skabt Malfy, som kan nydes i fire forskellige smage: Original, italiensk citron, blodappelsin og pink grapefrugt.

Hos Malfy finder man forfriskende italiensk gin, der er den perfekte ingrediens i et hav af cocktails – blandt andet den klassiske gin & tonic.

Tilbehør

8 andre produkter i den samme kategori: