Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bavencoff - Bourgogne Chardonnay Forstør

Bavencoff Bourgogne - Chardonnay

13316

Ny

En klassisk hvidvin fra Bourgogne med god kraft og karakter.

En lækker sammensætning af frugtighed og cremet fylde med noter af æble, pære, citrus og et hint af hvide blomster og druer. På tungen fornemmer man en let cremet krop med en svagt krydret finish i eftersmagen.

Nyd den som aperitif eller match den med pastaretter, kolde retter, fed fisk og skaldyr.

Flere detaljer

DKK 199,00

Yderligere information

Bavencoff - Særligt udvalgte vine fra Bourgogne-distriktet

Bavencoff fra Bourgogne leverer en traditionel og områdetypisk linje af rød- og hvidvine i absolut topklasse og vinene er særligt udvalgt af ønologen Yvan Bavencoff for at repræsentere stilene på bedste vis.

Vinene er relativt kølige og friske i udtrykket men varierer selvfølgelig efter det individuelle område og håndteringen og produktionen i vinkælderen. Druerne høstes manuelt hvilket er til fordel for det delikate og indbydende indtryk i glasset og efterfølgende i ganen.

Der er noget for enhver smag og de er fremragende kompagnoner til retter med inspiration fra de vesteuropæiske køkkener.


Mere om vinen
Bourgogne chardonnay fra Bavencoff er meget traditionel og kan let karakteriseres som en ”typisk” bourgogne hvidvin.

Man får en klassisk harmoni af æbler, citrus og hvide blomster som er fint afbalanceret i en blød tekstur med afrundet syre. Det er en perfekt makker til både lette og tungere pastaretter samt kolde retter og retter med fed fisk og skaldyr

Du får den bedste smagsoplevelse ved at servere vinen ved 8-10 grader.

Sammensætning: Chardonnay
Land: Frankrig
Område: Bourgogne
Alc: 12.5%