Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bavencoff - Chassagne Montrachet Forstør

Bavencoff Bourgogne - Chassagne Montrachet

13314

Ny

en lækker smørfed chardonnay med masser af smag og nuancer selv i en ung alder.
Både i duft og smag fornemmer man en let honningsødme ved siden af den aromatiske
palette af blomster og moden frugt.

En vin i absolut særklasse der matcher cremede retter med fx muslinger, hummer eller fjerkræ.

Flere detaljer

DKK 679,00

Yderligere information

Bavencoff - Særligt udvalgte vine fra Bourgogne-distriktet

Bavencoff fra Bourgogne leverer en traditionel og områdetypisk linje af rød- og hvidvine i absolut topklasse og vinene er særligt udvalgt af ønologen Yvan Bavencoff for at repræsentere stilene på bedste vis.

Vinene er relativt kølige og friske i udtrykket men varierer selvfølgelig efter det individuelle område og håndteringen og produktionen i vinkælderen. Druerne høstes manuelt hvilket er til fordel for det delikate og indbydende indtryk i glasset og efterfølgende i ganen.

Der er noget for enhver smag og de er fremragende kompagnoner til retter med inspiration fra de vesteuropæiske køkkener.

Mere om vinen

Fra 30 år gamle vinstokke har man høstet druerne til denne fabelagtige bourgognevin. Den har en smuk gylden farve i glasset og selv med fadlagring er det en afdæmpet og behagelig fed karakter der giver en fornemmelse af luksus og elegance.

Duften er domineret akacieblomster, modne æbler, melon og honning. Det bakkes op af smagen, der intensiverer duftoplevelsen med en fyldig krop og delikat struktur.

Bør nydes ved 12-14 grader og som makker til veltilberedte cremede retter med fx kammuslinger, hummer eller fintskåret fjerkræ.