Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bavencoff - Montagny Premier Cru Forstør

Bavencoff Bourgogne - Montagny Premier Cru

13315

Ny

Montagny Premier Cru fra Bavencoff er en lækker og fyldig vin med god en let krydret afrunding.

Vinen byder på delikate blomsternoter kombineret med gyldne æbler og druer, der giver en frisk fornemmelse til den fede karakter fra fadlagring.

Kan med fordel akkompagnere retter med kalvekød, muslinger og fisk.

Flere detaljer

DKK 259,00

Yderligere information

Bavencoff - Særligt udvalgte vine fra Bourgogne-distriktet

Bavencoff fra Bourgogne leverer en traditionel og områdetypisk linje af rød- og hvidvine i absolut topklasse og vinene er særligt udvalgt af ønologen Yvan Bavencoff for at repræsentere stilene på bedste vis.

Vinene er relativt kølige og friske i udtrykket men varierer selvfølgelig efter det individuelle område og håndteringen og produktionen i vinkælderen. Druerne høstes manuelt hvilket er til fordel for det delikate og indbydende indtryk i glasset og efterfølgende i ganen.

Der er noget for enhver smag og de er fremragende kompagnoner til retter med inspiration fra de vesteuropæiske køkkener.

Mere om vinen

Traditionel Bourgogne med behageligt fadpræg til de friske frugtige og blomstrede nuancer i både duft og smag. Vinen får en ekstra grad af dybde og fylde efter 12 måneders fadlagring, der også giver en krydret note i eftersmagen og en let afrundede cremet karakter.

Et perfekt match til fx kalvekødssuppe, kammuslinger med smør og krydderurter eller retter med grillet fisk. Det kan også være en lækker partner til faste alpeoste.

Optimal serveringstemperatur er 10-12 grader.