Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Condamine Bertrand - Baron de Montgaillard Hvid Forstør

Condamine Bertrand - Baron de Montgaillard Hvid

11856

Ny

Med Baron de Montgaillard fra Condamine Bertrand oplever man en elegant friskhed der emmer af noter af eksotiske frugter, hvide ferskner og pærearoma. Med disse frugtige smage er hvidvinen fra Condamine Bertrand en perfekt sommervin til de varmere dage på terrassen.

Du får en dejlig frisk hvidvin, der kan bruges til hverdag og fest. 

Flere detaljer

DKK 69,00

Yderligere information

Condamine Bertrand - Baron de Montgaillard Hvid

Den gule farve med guld refleksioner betager øjet, når du hælder Baron de Montgaillard i glasset. 

Baron de Montgaillard udemærker sig med den fantastiske aroma af hvide ferskner og friske frugter såsom æbler, pære og blomme

Condamine Bertrands hvidvin er en perfekt sommervin, der er velegnet til fisk i citronmarinade og olivenolie, salater eller grøntsager.

Den anbefalede serveringstemperatur for Baron de Montgaillard er 12 grader. 

Hvidvinen kan nydes nu, men kan også gemmes - den skal blot drikkes inden for 2 år.

Yderligere information om Baron de Montgaillard

Druer: 50% Sauvignon Blanc, 50% Roussanne
Land: Frankrig
Område: Languedoc
Alc: 12,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Condamine Bertrand - Forførende franske vine

En lang framiliehistorie på Condamine Bertrand slottet giver i dag et stort sortiment af vine, der er produceret efter den klassiske franske tradition. 

Condamine Bertrand er placeret i det franske Languedoc-område, som i høj grad er kendt for sine dybe, varme og fyldige vine. Languedoc er et anerkendt vin-område med optimale betingelser for vinstokkene. Derfor indeholder dette område også flere vinmarker end hele USA. 

Condamine Bertrand dyrker en række af de kendt druer såsom shiraz, merlot, cabernet sauvignon og sauvignon blanc. Og med varianter som Baron de Montgaillard får du en fantastisk vin til attraktive priser. Blandt Condamine Bertrands udvalg kan du også finde den udsøgte Elixir vin, der kun produceres i et begrænset antal.

Lad dine smagsløg forføre af Condamine Bertrands store vine.