Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mapuche - Chardonnay Forstør

Mapuche - Chardonnay, Special Reserva

10426

Ny

Chardonnay fra Mapuche er en smuk chardonnay med en intens bouquet af frugtige aromaer.

Smagen er fin, frisk og fyldig med en ren finish. Mapuche Chardonnay har delikate noter af ananas og fersken, samt strejf af acaciablomster. Sammen giver disse smukke noter en forfriskende Chardonnay.

Chardonnay fra Mapuche er en forfriskende hvidvin til en god pris.

Flere detaljer

DKK 75,00

Yderligere information

Mapuche - Chardonnay

Smuk og lækker chardonnay, der hinter af grønne glimt i lyset.

Denne Chardonnay fra Mapuche møder dig med en intens og frugtig duft af fersken og ananas samt akaciablomster, der går over i et frisk og fyldigt smagsindtryk med en fin eftersmag fra eksotiske frugter.

Chardonnay hvidvinen passer perfekt til kylling og kalkun - eller blot som en hyggevin i godt selskab!

Mapuche Chardonnay kommer bedst til sin rette, hvis den serveres afkølet.

Yderligere information om Chardonnay

Sammensætning: 100% Chardonnay
Land: Chile
Alc: 13,5%

Mapuche - Sublime chilenske vine med personlighed

De mange eftertragtede Mapuche-vine kommer fra Chile's største vindistrikt, Central Valley. Her har den verdenskendte vinentusiast, Pablo Morande, igennem årene udviklet, forfinet or perfektioneret produktionsmetoden og dykningsprocessen, for at opnå sublime vine. Mapuche-vinene stammer fra signifikante druer, såsom Chardonnay, Carménère, Cabernet Sauvignon og Malbec, med en intention om at skabe kvalitetsvine med stærke, individuelle profiler.

Pablo Morande, manden bag succesfulde Mapuche-vine, var en af de allerførste til at udvikle og opdyrke den chilenske vinregion, Concha y Toro, som sidenhen er blevet verdenskendt for deres premium vine. Derudover var Pablo Morande den første vinbonde, der startede sin vinproduktion i Casablanca Valley, som idag producerer nogle af de mest anerkendte og prestigefyldte chilenske vine. 

Morandes uovertrufne ekspertise og indflydelse har til den dag idag skabt nogle af de bedste vine fra Chile, som alle vinentusiaster bør afprøve.