Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Mapuche - Riesling Reserva Forstør

Mapuche - Riesling Reserva

12339

Ny

Farven på Mapuche Riesling Reserva er en indbydende lys gul, der passer til hvidvinens behagelige smag.

Bouqueten er frisk og på samme tid perfekt parfumeret, fuld af frugt og friskhed.

Riesling Reserva fra Chile har en delikat smag af citrus og blomster aroma som fremhæver noter af grapefrugt, lime, æble og abrikos med let strejf af karamel.

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Mapuche - Riesling Reserva

Med Riesling Reserva fra Mapuche får du lækker og let hvidvin med en silkeblød finish. Smagen af den chilenske Riesling Reserva er frisk, frugtrig og velafbalanceret, med god syre.

Druerne er, brugt til at kreere denne delikate hvidvine fra Chile, bliver produceret i 700 meters højde ved Curico bjergene. Dette område er særligt kendt for sine lave temperature, hvilket giver excellente forhold til at skabe den vin-variation. 

Server hvidvinen fra Mapuche afkølet og i godt selskab for den bedste smagsoplevelse. 

Yderligere information om Riesling Reserva

Drue: Riesling
Land: Chile
Alc: 12,5% 

Mapuche - Sublime chilenske vine med personlighed

De mange eftertragtede Mapuche-vine kommer fra Chile's største vindistrikt, Central Valley. Her har den verdenskendte vinentusiast, Pablo Morande, igennem årene udviklet, forfinet or perfektioneret produktionsmetoden og dykningsprocessen, for at opnå sublime vine. Mapuche-vinene stammer fra signifikante druer, såsom Chardonnay, Carménère, Cabernet Sauvignon og Malbec, med en intention om at skabe kvalitetsvine med stærke, individuelle profiler.

Pablo Morande, manden bag succesfulde Mapuche-vine, var en af de allerførste til at udvikle og opdyrke den chilenske vinregion, Concha y Toro, som sidenhen er blevet verdenskendt for deres premium vine. Derudover var Pablo Morande den første vinbonde, der startede sin vinproduktion i Casablanca Valley, som idag producerer nogle af de mest anerkendte og prestigefyldte chilenske vine. 

Morandes uovertrufne ekspertise og indflydelse har til den dag idag skabt nogle af de bedste vine fra Chile, som alle vinentusiaster bør afprøve.