Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny Marquis de Goulaine - Sancerre Forstør

Marquis de Goulaine - Sancerre

13682

Ny

Fantastisk hvidvin fra det skønne Loire. Den er forfriskende og sprød præcis som man forventer af en klassisk Sancerre.
Den kan tage lidt tid om at åbne sig, hvis den serveres for køligt, men derefter vil der åbenbare sig en vidunderlig oplevelse der strækker sig fra stikkelsbær, hyldeblomst og citrus til lilje, æble og tomatstilk og det hele er kombineret med et lækkert strejf af flintesten og urter

Perfekt match til fiskeretter, gedeost eller som aperitif. Servér den ved ca. 10 grader

Flere detaljer

DKK 239,00

Produkt information

LandFrankrig
RegionSancerre, Loire
DruerSauvignon Blanc
Alc.:13 %
Indhold0,75 L
AllergenerIndeholder sulfitter

Yderligere information

Château de Goulaine - En perlerække fra Loiredalen

Det er ikke præcist kendt hvornår slottet begyndte at producere vin til andet end eget forbrug, men da der i mere end et årtusinde er bleve tlavet vin på slottet kan det bryste sig ved at kunne kalde sig det ældst kendte vinhus, der stadig eksisterer. Det siges endda også at det er den tredje ældste kommercielle virksomhed i verden, og den ældste virksomhed, der er ejet af en europæisk familie.

Det kan da også et eller andet med sådan nogle labels, og det må man også sige at deres vin kan. Der kommer helt klassiske og fænomenale vine i fuldbyrdet Loire-stil fra dette vinhus. Vinhuset står bl.a. bag vine med de velkendte appellationer Sancerre og Vouvray, men også formidabel rosé og muscadet.

1 Relateret produkt