Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Summerbird - Christmas Collection

11748

Ny

Christmas Collection fra Summerbird er en fantastisk samling af 9 af deres lækre sammensætninger, så man virkelig kan nyde de skønne smage i skønne julevariationer.

Man får deres lækre marcipan, mørke 61 % Amazonas chokolaed, den klassiske Amber Classic chokolade, karamel, lakrids, praliné, hvid chokolade, hasselnød, krokant, spanske mandler, vanilje, røde bær, Læse-salt og meget mere.

Perfekt til deling med hele familien

Flere detaljer

DKK 488,00

Produkt information

Indhold660 g
AllergenerKan indeholde spor af mælk, æg, sojalecitin og nødder

Yderligere information

Summerbird Organic - Kompromisløs chokolade til enhver smag

Summerbird har sin begyndelse helt tilbage i 1986 hvor Sven og Lene Grønlykke, samt deres søn Mikael, grundlagde det smagfulde firma. Familien Grønlykke har altid været en familie fuld af iværksættere og gastronomiske eksperimenter, som altid var forud for deres tid tilbage i 60erne og 70erne.

Blandt andet er det Sven og Lene Grønlykke der står bag det succesfulde brand Løgismose, samt spisestederne Kong Hans og Falsled Kro. Gennem hele barndommen spillede gastronomi en vigtig rolle for sønnen, Mikael Grønlykke. Derfor, ikke overraskende, uddannede hans sig som konditor og kok.

Summerbird startede blot som et ønske om en mere ren og naturlig marcipan, som Mikael ønskede at kreere. Det ledte til den allerførste Summerbird summerfugl Pure Amande, som bestod af ren og rå marcipan overtrukket med en rig og smagfuld chokolade.

Siden den første sommerfugl kom til verdenen har Summerbird haft vokseværk og producerer nu kompromisløs konfekt og chokolade i alverdens herlige sammensætninger. Hos Summerbird finder man altid økologi, smag og seriøst håndværk. Med en kompromisløs og nænsom tilgang til råvarer, innovative smagskombinationer og høj kvalitet er Summerbird inden for få år blevet anerkendt som et af verdens bedste chocolaterier.

Summerbird bruger udelukkende økologiske råvarer og har gjort det siden 2014. De gør også en stor indsats for at gøre deres processer, materialer og ressourcer bæredygtige med både FSC certificeret træ, genbrug af produkter og materialer m.m.