Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Lakrids by Johan Bülow - Lakrids No. 1 Forstør

Lakrids by Johan Bülow - Lakrids No. 1

10356

Ny

No. 1 fra Lakrids by Johan Bülow er, ligesom navnet antyder, nummer et i hjertet på mange kunder. Og det er helt forståeligt.

Bülow's No. 1 består af sød delikat lakrids, der alligevel formår at have en behagelig kant. Der er tilføjet naturlig anis, som giver nogle dejlige smagsnuancer. Alt i alt er No. 1 en harmonisk balanceret sød lakrids.

Forkæl dig selv lidt ekstra med disse himmelske lakridser.

Flere detaljer

DKK 60,00

Yderligere information

Lakrids by Johan Bülow - Dansk lakrids fuld af skandinavisk stolthed

Fra den dag han blev født og gennem hele sin barndom var Johan Bülow omgivet af en familie fuld af innovative iværksættere. Derfor havde han fra barnsben af vidst at han en dag ville kreere noget helt unikt. Lakrids by Johan Bülow blev skabt den dag han kastede sin kærlighed på lakrids, som er en af de ting Skandinavien er særligt kendt for.

For at opnå sit mål samlede Johan Bülow sig en masse erfaring og information omkring håndværket, til han en dag selv kunne skabe sit allerførste lakrids-produkt. Dette skete i 2007, og derfor slog den allerførste Lakrids by Johan Bülow-butik sine døre op den 07.07.07 i Svaneke.

Siden da har den innovative virksomhed haft vokseværk og har udvidet med adskillige butikker, både nationalt og internationalt, og fabrikker. Ligeledes er det velsmagende sortiment blevet gevaldigt udvidet, så man nu kan få de delikate lakridser i et hav af variationer.

Siden sin opstart har Lakrids by Johan Bülow vedligeholdt sin uovertrufne kvalitet ved hjælp af højtuddannede og ambitiøse lakridsmagere.