Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Summerbird - Gaveæske Collection 18 Forstør

Summerbird - Gaveæske Collection 18

11872

Ny

Med denne delikate Collection 18 gaveæske fra Summerbird får man den værtindegave, alle håber bliver sat på bordet efter middagen.

I gaveæsken gemmer der sig et spændende smagsunivers af b.la. mint, karamel, marcipan og lakrids pakket ind i Summerbirds forskellige økologiske rå-chokolader.

Gaveæsken indeholder ialt 18 stk. chokolade, og er den ideelle gave til enhver chokolade-entusiast.

Flere detaljer

DKK 228,00

Yderligere information

Indhold i boksen:

Piemonte: Mørk chokolade Peru 61%, marcipan, grüe & hasselnød

Mint: Mørk chokolade Peru 61%, karamel & mint

Liquorice: Amber-chokolade, lakrids, karamel & marcipan

Provence: Mørk chokolade Peru 61%, syltet appelsin & marcipan

Læsø: Mælkechokolade, karamel & havsalt

Praliné: Hvid chokolade, praliné & marcipan

Valencia: Mørk chokolade Peru 61% & marcipan

Blackcurrant: Mørk chokolade Peru 61%, solbærganache & marcipan

Fleur d'orange: Hvid chokolade, praliné & orange

Summerbird - Kompromisløs chokolade til enhver smag

Summerbird har sin begyndelse helt tilbage i 1986 hvor Sven og Lene Grønlykke, samt deres søn Mikael, grundlagde det smagfulde firma. Familien Grønlykke har altid været en familie fuld af iværksættere og gastronomiske eksperimenter, som altid var forud for deres tid tilbage i 60erne og 70erne.

Blandt andet er det Sven og Lene Grønlykke der står bag det succesfulde brand Løgismose, samt spisestederne Kong Hans og Falsled Kro. Gennem hele barndommen spillede gastronomi en vigtig rolle for sønnen, Mikael Grønlykke. Derfor, ikke overraskende, uddannede hans sig som konditor og kok.

Summerbird startede blot som et ønske om en mere ren og naturlig marcipan, som Mikael ønskede at kreere. Det ledte til den allerførste Summerbird summerfugl Pure Amande, som bestod af ren og rå marcipan overtrukket med en rig og smagfuld chokolade.

Siden den første sommerfugl kom til verdenen har Summerbird haft vokseværk og producerer nu kompromisløs konfekt og chokolade i alverdens herlige sammensætninger. Hos Summerbird finder man altid økologi, smag og seriøst håndværk. Med en kompromisløs og nænsom tilgang til råvarer, innovative smagskombinationer og høj kvalitet er Summerbird inden for få år blevet anerkendt som et af verdens bedste chocolaterier.