Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Epsilon Spumante - Luxxo Ex. Dry 150 cl. Forstør

Epsilon Spumante - Luxxo Ex. Dry 150 cl.

12265

Ny

Luxxo Ex. Dry fra Epsilon Spumante er en raffineret og kompleks mousserende vin fra Italien. Med delikate strejf af tropiske frugter, frisk citrus, valnøddeskaller, samt krydret mandel, er den eksklusive Luxxo noget for alle livsnydere. 

Den italienske Epsilon Spumante v
in har en perfekt syre-balance med en lang og vedholdende eftersmag, der er en ren fornøjelse for ganen.

Flere detaljer

DKK 399,00

Yderligere information

Epsilon Spumante - Luxxo Ex. Dry

Denne gyldne mousserende vin bringer minder om efteråret med sit smukke orange skær. Luxxo Ex. Dry har elegante klare noter af tropiske frugter og citrus, der gør denne voluminøse vin noget for de fleste.


Hvis du er på jagt efter en struktureret og raffineret mousserendde vin, med en fremragende syrebalance, så er Epsilon Spumante Luxxo Ex. Dry det helt perfekte valg.

Den italienske Luxxo Ex. Dry er ideel til fisk, grøntsagsrisotto, lyst kød og oste.

Server den mousserende vin fra Epsilon Spumante ved 6-8 grader for den bedste smagsoplevelse.

Yderligere information om Luxxo Ex. Dry

Drue: Chardonnay
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 11% 

Epsilon Wine - Nytænkende vine i luksuriøse design

Nytænkende vine i et flot og ungt design fra et af Italiens populære nordlige distrikter, Veneto. Vinene fra Epsilon Wines skiller sig ud på bordet med de rene og stilfulde linjer - en rigtig perle for både øjne og gane, hvor de mousserende bobler byder på bl.a. blomster og citrusfrugter. 

Vinene er produceret efter champagnemetoden og er perfekte til forretter, skaldyr eller milde oste, hvor de syrlige bobler spiller perfekt sammen med delikate smagsindtryk. Liv festen op med disse boblende vine!