Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Epsilon Spumante - Platinum Dry 300 cl. Forstør

Epsilon Spumante - Platinum Dry 300 cl.

12647

Ny

Med bløde bobler og smagfulde indtryk er Epsilon Spumante Platinum Dry en sublim mousserende vin i en eksklusiv flaske. Noter af acacie-blomster og syrlige frugter, såsom æbler, citrus og grapefrugter, gør Platinum Dry til en fofriskende oplevelse for ganen.

Med sin unikke italienske stil er Epsilon Spumantes Platinum Dry en vin, man kan nyde gang efter gang.

Flere detaljer

DKK 955,00

Yderligere information

Epsilon Spumante - Platinum Dry

Hvis du er på jagt efter en eksklusiv mousserende vin, der ser lige så godt ud, som den smager, så er Epsilon Spumante Platinum Dry det helt rigtige valg. Flaskens skinnende ydre er med garanti noget der vil gøre den til et midtpunkt på ethvert bord og til ehver fest.


Med en lækker struktur af bløde frugter, er den mousserende vin fra Italien det perfekte mix mellem syre og sødme.

Platinum Dry fra Epsilon Spumante er ideel til festlige lejligheder lige fra housewarming og bryllupper til studentergilder og polterabender. 

Server den mousserende vin fra Epsilon Spumante ved 6-8 grader for den bedste smagsoplevelse.

Yderligere information om Platinum Dry 300 cl.

Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 11% 

Epsilon Wine - Nytænkende vine i luksuriøse design

Nytænkende vine i et flot og ungt design fra et af Italiens populære nordlige distrikter, Veneto. Vinene fra Epsilon Wines skiller sig ud på bordet med de rene og stilfulde linjer - en rigtig perle for både øjne og gane, hvor de mousserende bobler byder på bl.a. blomster og citrusfrugter. 

Vinene er produceret efter champagnemetoden og er perfekte til forretter, skaldyr eller milde oste, hvor de syrlige bobler spiller perfekt sammen med delikate smagsindtryk. Liv festen op med disse boblende vine!