Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Epsilon Spumante - Wine Black Ex. Dry Forstør

Epsilon Spumante - Wine Black Ex. Dry

11590

Ny

Epsilon Spumante's Wine Black Ex. Dry er en flot og stilren mousserende vin med grønlige reflekser med en duft af akacieblomst. Den smagfulde mousserende vin fra Epsilon Spumante har et eksklusivt design, der emmer af luksus og elegance.

Epsilon Wine Black Ex. Dry er en frisk og nytænkende mousserende vin, som har en forfriskende og harmonisk smag.

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Epsilon Spumante - Wine Black, Ex. Dry

Epsilon Wine Black Ex. Dry har friske noter af æble, citrus og grapefrugt, hvilket giver en harmonisk oplevelse i ganen.

Den Italienske Wine Black har en god struktur, blød frugt og afbalanceret finish. En virkelig harmonisk mousserende vin, der er oplagt til fejring af specielle lejligheder, som aperitif eller som ledsager til fiskeretter.

Du får den bedste smag, hvis du serverer Wine Black afkølet.

Yderligere information om Wine Black, Ex. Dry

Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 9,5% 

Epsilon Wine - Nytænkende vine i luksuriøse design

Nytænkende vine i et flot og ungt design fra et af Italiens populære nordlige distrikter, Veneto. Vinene fra Epsilon Wines skiller sig ud på bordet med de rene og stilfulde linjer - en rigtig perle for både øjne og gane, hvor de mousserende bobler byder på bl.a. blomster og citrusfrugter.

Vinene er produceret efter champagnemetoden og er perfekte til forretter, skaldyr eller milde oste, hvor de syrlige bobler spiller perfekt sammen med delikate smagsindtryk. Liv festen op med disse boblende vine!