Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Epsilon Spumante - Wine Gold Ex. Dry 150 cl. Forstør

Epsilon Spumante - Wine Gold Ex. Dry 150 cl.

11886

Ny

I denne flaske af Epsilon Spumante Wine Gold Ex. Dry kan du finde hele 1,5 liter fantastisk delikat mousserende vin med intense og friske, frugtige indtryk. Den smukke guld flaske fra Epsilon Spumante er en sikker show-stopper, lige meget hvor den befinder sig.

Smuk flaske, smukke bobler, hvad mere kan man ønske sig? En perfekt flaske italiensk mousserende vin til en god aften i godt selskab.

Flere detaljer

DKK 299,00

Yderligere information

Epsilon Spumante - Wine Gold, Ex. Dry, 150 cl.

Når proppen poppes og glassene fyldes, indtages rummet af en duft af acacieblomster med noter af æble, citron og grapefrugt.  

Du vil opleve at Wine Gold har en behagelig, smuk struktur med bløde nuancer, der indbyder til endnu et glas. 

Med en smuk gul farve med grønne reflekser og perlende bobler skabes der en smuk synergi mellem den elegante flaske og de mousserende bobler. 

Epsilon Spumante Wine Gold i 1,5 liters flaske er velegent til en festlig aften i godt selskab. 

Yderligere information om Wine Gold, Ex. Dry, 150 cl

Land: Italien
Område: Veneto
Indhold: 1,5 L 
Alc. 11% 

Epsilon Wine - Nytænkende vine i luksuriøse design

Nytænkende vine i et flot og ungt design fra et af Italiens populære nordlige distrikter, Veneto. Vinene fra Epsilon Wines skiller sig ud på bordet med de rene og stilfulde linjer - en rigtig perle for både øjne og gane, hvor de mousserende bobler byder på bl.a. blomster og citrusfrugter. 

Vinene er produceret efter champagnemetoden og er perfekte til forretter, skaldyr eller milde oste, hvor de syrlige bobler spiller perfekt sammen med delikate smagsindtryk. Liv festen op med disse boblende vine!