Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Epsilon Spumante - Wine Gold Ex. Dry 300 cl. Forstør

Epsilon Spumante - Wine Gold Ex. Dry 300 cl.

11887

Ny

Med denne flaske Epsilon Spumante Wine Gold Ex. Dry kan du få 3 liter perlende, bløde bobler med en intens og harmonisk smag af sommerens frugt. Med sin eksklusive guldfarvede flaske kan man næsten ikke få øjnene fra den mousserende vin fra Epsilon Spumante, og med god grund. Den smukke flaske udstråler elegance og luksus.

En eksklusiv mousserende vin til fejring af særlige dage.

Flere detaljer

DKK 899,00

Yderligere information

Epsilon Spumante - Wine Gold, Ex. Dry 300 cl.

Perlende bobler, gule toner med grønne reflekser indtager glasset, når Wine Gold hældes op. 

Du vil få en blød og harmonisk smagsoplevelse, hvor frugtige toner af æbler, citron og grapefrugt går hånd i hånd med acacieblomster og skaber en smuk struktur. 

3 liter mousserende vin passer perfekt til en særlig fejring med venner og familie. 

Vi anbefaler at Wine Gold serveres ved 6-8 grader. 

Yderligere information om Wine Gold Extra Dry, 300 cl

Land: Italien
Område: Veneto
Indhold: 300 cl. 
Alc. 11% 

Epsilon Wine - Nytænkende vine i luksuriøse design

Nytænkende vine i et flot og ungt design fra et af Italiens populære nordlige distrikter, Veneto. Vinene fra Epsilon Wines skiller sig ud på bordet med de rene og stilfulde linjer - en rigtig perle for både øjne og gane, hvor de mousserende bobler byder på bl.a. blomster og citrusfrugter. 

Vinene er produceret efter champagnemetoden og er perfekte til forretter, skaldyr eller milde oste, hvor de syrlige bobler spiller perfekt sammen med delikate smagsindtryk. Liv festen op med disse boblende vine!