Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Epsilon Spumante - Wine White Dry Forstør

Epsilon Spumante - Wine White Dry

11591

Ny

Wine White Dry fra Epsilon Spumante er knap så tør som sin sorte søster. Med noter af acacia, æble, citrus og grapefrugt er den mousserende vin fra Epsilon Spumante en forfriskende og ungdommelig mundfuld. 

En mousserende italiensk vin der aldrig mister den bløde frugt, og passer perfekt til lette forretter og festlige lejligheder.

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Epsilon Spumante - Wine White, Dry

Den italienske Wine White præsenteres i et stilrent og ungdommeligt design, der gør Epsilon-vinen til en attraktiv partner ved alle festlige lejligheder.

Den mousserende vin har en strågul farve og fantastiske frugtige smagsnuancer. Wine White har desuden en afbalanceret finish i ganen.

Harmonisk mousserende vin, der er perfekt til forretter eller som fast ledsager ved festlige lejligheder, når noget skal fejres. Wine White bør serveres afkølet.

Yderligere information om Wine White, Dry

Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 9,5% 

Epsilon Wine - Nytænkende vine i luksuriøse design

Nytænkende vine i et flot og ungt design fra et af Italiens populære nordlige distrikter, Veneto. Vinene fra Epsilon Wines skiller sig ud på bordet med de rene og stilfulde linjer - en rigtig perle for både øjne og gane, hvor de mousserende bobler byder på bl.a. blomster og citrusfrugter. 

Vinene er produceret efter champagnemetoden og er perfekte til forretter, skaldyr eller milde oste, hvor de syrlige bobler spiller perfekt sammen med delikate smagsindtryk. Liv festen op med disse boblende vine!