Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Asti 150 cl. Forstør

Tosti - Asti 150 cl.

11166

Ny

Magnum-udgave af den fine Tosti Asti med delikate bobler og afbalaceret sødme og syre med behagelige smagstoner. De vedvarende bobler kombineret med en sødmefyldt og frugtig smag, gør Asti fra Tosti til et sikkert sommerhit.

Den italienske Asti i Magnum-udgave er perfekt til festlige lejligheder med gode venner.

OBS. Engros kunder min. et kolli à 6 stk.

Flere detaljer

DKK 199,00

Produkt information

TypeMousserende
LandItalien
RegionPiemonte
DruerMoscato
Alc.:7,5 %
Indhold1,5 L

Yderligere information

Tosti - Asti, 150 cl.

Sødmefulde dufte og strågule bobler fylder glasset, når du åbner for denne Asti DOCG fra Tosti.

Asti møder dig med en frisk og frugtagtig, sødmefuld duft. Smagen er fin og delikat, med en god balance mellem syrlighed og sødme, hvilket videregives i en aromatisk eftersmag.

For at producere denne delikate, friske Asti høstes i de første dage af september, hvor frugternes sødme begynder at udfolde sig i drueklaserne. Herefter begynder vinificerings-processen, som giver vine med lækre bobler, der holder form og smag i lang tid.

Magnum udgaven af Asti-vinen er ideel til festlige lejligheder, hvor bobler er påkrævet eller til desserter og nytår.

Her i en magnum-udgave, der er perfekt til større selskaber.

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!