Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Tosti - Prosecco 150 cl. Forstør

Tosti - Prosecco 150 cl.

11272

Ny

Magnum-flaske af den sprudlende Tosti Prosecco med en blød og frisk smag af frugt samt en dejlig syrlighed. Den italienske mousserende vin fra Tosti har et lækkert vedvarende skum, der efterlader en behagelig prikken på tungen. Prosecco fra Tosti er ideel til aperitif.

Tosti Prosecco Magnum fra Italien er perfekt til festlige sociale arrangementer.  

OBS. Engros kunder min. et kolli à 6 stk.

Flere detaljer

DKK 215,00

Produkt information

TypeMousserende
LandItalien
RegionPiemonte
DruerGlera
Alc.:11 %
Indhold1,5 L

Yderligere information

Tosti - Prosecco, 150 cl.

Prosecco er kendt for sin fine og konsistente skum, der giver en vedholdende prikken på tungen.

Med en delikat og lys strågul farve med boblende reflekser, indtager Prosecco næsen med en blød og frisk fornemmelse. Prosecco har en vidunderlig aroma, hvori frugten tydeligt fornemmes. En fyldig og velafbalanceret smag med syrlige noter møder tungen og går over i en behagelig og ren eftersmag, der forfører dine smagsløg.

Denne ekstra tørre Prosecco-vin fra Tosti er en lækker og sprudlende cocktail til de fleste lyse retter eller som aperitif en varm sommerdag.

Nydes til fx salater og asparges på en varm sommerdag.

Her i en magnum-udgave, der passer perfekt til større selskaber.

Serveres afkølet.

Tosti - Festlige kvalitetsvine til enhver lejlighed

Der er mere end 200 års ekspertise i hver eneste Tosti-flaske, som der i øvrigt sælges mere end 15 millioner af om året. Det er der en grund til: Disse flasker bærer ikke kun det højeste kvalitetsmærke i italiensk vinproduktion, DOCG, som en garant for egnsmæssig kvalitet og ensartethed - vinene er også særdeles festlige at sætte på bordet. 

Dette er bobler, der fryder både øjet og ganen - en sand fornøjelse, når du skal fejre særlige begivenheder. Brug vinen som aperitif, til søde desserter, på en varm sommerdag eller til skaldyr. Mulighederne er uendelige med vine som disse!