Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Påske fletæg m. låg - lys - 18 cm

13630

Ny

Et dejligt påskeæg i form af en støbt chokoladeskal af lys chokolade. Det smukke fletlåg er håndsprøjtet og derfor unikt for hver enkelt æg.

Ægget er fyldt med håndlavede påskeæg af marcipan overtrukket med den skønne Kathrine Andersen chokolade. Der er desuden smag af både karamel, lakrids, havtorn, hindbær, pistacie, citron og nougat drysset over æggene.

Hele herligheden er pakket smukt ind i cellofan.

Perfekt til forkælelse af familie, venner og hvem der ellers fortjener lidt ekstra kærlighed.

Flere detaljer

DKK 399,00

Produkt information

Indhold570 g
AllergenerMandler, hasselnødder, mælk, sødmælkspulver, pistacienødder, mælkesukker og sojalecitin

Yderligere information

Kathrine Andersen - Danmarks ældste chokoladeværksted

Der er kommet kvalitetschokolade og -konfekture ud af produktionen hos Kathrine Andersen i Hinnerup i mere end 120 år, og de holder fortsat godt fast i de gode gamle danske håndværkertraditioner, hvor der er kæmpe fokus på hver enkelt råvare og dens kvalitet. Det afspejler sig i deres produkter, der bliver håndlavet, hvilket er med til at skabe en ekstra dimension af kvalitet og unik karakter.

De anvender tre forskellige typer marcipan, fordi de på hver deres måde får forskellige nuancer frem i produkterne, så der bliver rigtig arbejdet med at få de helt rigtige karakterer frem i lækkerierne.