Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Wally and Whiz Cutout

13638

Ny

Gourmetvingummi i høj kvalitet der giver en formidabel oplevelse!
En super mulighed for at smage på nogle forskellige smage af de lækre vingummier i denne cutout med 5 varianter (3 flowpacks af hver smag).

Det er perfekt til forkælelse og til at dele med dem man elsker

Man får lyst til at smage ekstra godt på disse små firkanter, og man kan med god samvittighed tage et par stykker mere, da der er dansk håndværk og bæredygtighed bag produktet.

"Mmm Squared"

Flere detaljer

DKK 120,00

Produkt information

TypeVingummi
LandDanmark
Indhold165 g

Yderligere information

Wally and Whiz - En vingummi til alle

Denne danske producent af gourmetvingummi leverer et produkt i særklasse. De har fundet en måde at producere vingummi i en ekstra høj kvalitet og helt fri for gelatine, laktose og gluten, og også uden kunstige smags- og farvestoffer. De er altså veganske og tiltænkt hele verden uanset religøs eller kulturel baggrund.

Kristian Them Hansen er særlig glad for vingummi og fik en tanke om at det måtte være muligt at fremstille vingummi uden en masse tilsætningsstoffer og kunstige aromaer. Det skulle smage af rigtig frugt!
Hjemme i sit køkken begyndte han at kokkerere med solbærsaft, vegansk stivelse og citronsyre. Han følte sig som en troldmand i sit værksted i forsøg på at skabe vingummimagi, og derfra kom navnet Whiz på banen.

I efteråret 2015 tog det fart med ønsket om at skabe verdens bedste vingummi med de bedst mulige råvarer, og i dag forhandles de firkantede lækkerbiskner i over 800 butikker spredt ud over 30 lande verden over.


2 Relaterede produkter