Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Summerbird Spring Season Dark bar 110 g Forstør

Summerbird Spring Season Dark bar 110 g

13620

Ny

Den unikke mørke Amazonas 61 % chokolade danner basen for denne forårslækkerhed.
Baren er toppet med hasselnøddekrokant af de meget anvendte Piemonte-hasselnødder og granuleret rabarber, så man får en skøn krydret og letristet karakter med et dejligt miks af mørke og lyse noter.

Lige til at hente forårsstemningen hjem til dig selv. Det er perfekt til at forkæle dig selv eller en du holder af.

Flere detaljer

DKK 72,00

Produkt information

Indhold110 g
AllergenerKan indeholde spor af mælk, æg, sojalecitin og nødder

Yderligere information

Summerbird - Kompromisløs chokolade til enhver smag

Summerbird har sin begyndelse helt tilbage i 1986 hvor Sven og Lene Grønlykke, samt deres søn Mikael, grundlagde det smagfulde firma. Familien Grønlykke har altid været en familie fuld af iværksættere og gastronomiske eksperimenter, som altid var forud for deres tid tilbage i 60erne og 70erne.

Blandt andet er det Sven og Lene Grønlykke der står bag det succesfulde brand Løgismose, samt spisestederne Kong Hans og Falsled Kro. Gennem hele barndommen spillede gastronomi en vigtig rolle for sønnen, Mikael Grønlykke. Derfor, ikke overraskende, uddannede hans sig som konditor og kok.

Summerbird startede blot som et ønske om en mere ren og naturlig marcipan, som Mikael ønskede at kreere. Det ledte til den allerførste Summerbird summerfugl Pure Amande, som bestod af ren og rå marcipan overtrukket med en rig og smagfuld chokolade.

Siden den første sommerfugl kom til verdenen har Summerbird haft vokseværk og producerer nu kompromisløs konfekt og chokolade i alverdens herlige sammensætninger. Hos Summerbird finder man altid økologi, smag og seriøst håndværk. Med en kompromisløs og nænsom tilgang til råvarer, innovative smagskombinationer og høj kvalitet er Summerbird inden for få år blevet anerkendt som et af verdens bedste chocolaterier.