Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny 7 Barrels - Cabernet Sauvignon Forstør

7 Barrels - Cabernet Sauvignon

13480

Ny

I denne cabernet sauvignon får du en afbalanceret og dyb vin med lækre nuancer af mørke frugter og bær samt fadnoter i både duft og smag. Med en medium fylde og smag indhyllet i bløde tanniner er den en oplagt makker til en bred vifte af mad i både lettere og tungere udgaver.

Gæring i ståltanke og efterfølgende lagring på neutrale træfade giver et skønt harmonisk udtryk.

Servér den ved 16-18 grader

Flere detaljer

DKK 119,00

Produkt information

TypeRødvin
LandUSA
DruerCabernet Sauvignon, Petit Verdot og Zinfandel
Alc.:13 %
Indhold75 cl

Yderligere information

7 Barrels by Scotto Family Cellars


Scotto Family Cellars er en familieejet vinproduktion, der blev grundlagt i 2004 og efterfølgende kan prale af at være et af de størst voksende vinerier i Californien, samt på "Wine Business Monthly" top 50-listen i både 2017 og 2018. Deres vine har vundet adskillige priser og fået fantastiske ratings, vurderinger og udtalelser fra anerkendte personer og magasiner i løbet af 2019 og 2020, så man kan roligt forvente kvalitet og en lækker oplevelse, når man prøver denne vinserie.

Hos AH Vine repræsenterers Scotto Family under navnet 7 Barrels, der hentyder til de 7 forskellige "kernevine", som familien producerer.