Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Antolini - Amarone, Cà Coato Forstør

Antolini - Amarone Cà Coato

Ny

Amarone Cá Coato fra Antolini er en smuk, fyldig og krydret Amarone med mange flotte detaljer i både smag og duft. Den italienske rødvin har mange af de klassiske Amarone-kendetegn som de fleste vin-entusiaster sætter pris på, nemlig en fantastisk fylde og kompleksitet.

En uforglemmelig smagsoplevelse, perfekt både til hverdag og fest.

Flere detaljer

DKK 349,00

Yderligere information

Antolini - Amarone Cà Coato

Det er en italiensk rødvin, der har noget at byde på. Amarone Cà Coato kommer fra en af de nyere vindistrikter i norditalien.

Antolinis Amarone Cà Coato er en fyldig og smagfuld rødvin i særklasse, der byder på en smag, du sjældent vil glemme. 

Du bør åbne Amaronen 2-3 timer før servering og brug den til oste og rødt kød for en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

Amaronen bør serveres ved 16-18 grader. For den bedste smagsoplevelse er det en fordel at omhælde vinen før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Amarone Cà Coato

Sammensætning: corvina og rodinella
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 16,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Antolini - Klassiske vine med store personligheder

Antolini ligger midt i Valpolicella-regionen og byder på store, klassiske vine som amarone og ripasso med styrke og karakter. At producere vine med denne slags intensitet og kraft kræver stor ekspertise og god tid. 

De to brødre, der til daglig driver Antolini-varemærket, forstår at give sig tid til alle trin i processen, så ressourcespild undgåes og jordens vitale økosystem samtidig bibeholdes. Dette giver druer, der indgår i varme, krydrede og sødmefuldte vine. Heriblandt druer som Corvina og Rodinella der er klassiske amarone-druer og har noter af mandel og kirsebær. Disse vine er bedst til sødere desserter, bløde oste og lignende retter, hvor de frugtagtige noter og vinens kraft virkelig kan komme til sin ret.