Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Antolini - Amarone, Moro´Pio Forstør

Antolini - Amarone Moro´Pio

Ny

Amarone Moro'Pio er modnet i 24 måneder på kirsebærfade, som gør vinen frugtig uden at miste hverken power eller kompleksitet. Rødvinen fra Italien er en klassisk Amarone-vin, som er elsket af mange og med god grund. Lagringen påkirsebærfade giver rødvinen et lille ekstra pift, som gør den til en sublim Amarone-vin.

I sandhed en rødvin i særklasse.

OBS. Engros kunder min. et kolli à 6 stk.

Flere detaljer

DKK 299,00

Yderligere information

Antolini - Amarone Moro'Pio

En lækker, kompleks Amarone med en masse frugt i smagsnuancerne takket være lagringen på kirsebærsfade. 

Traditionel italiensk Amarone-vin, der er perfekt til rødt kød, krydrede retter eller gode, lagrede oste. 

Amarone er en populær vin, der er elsket af mange. 

Det anbefales at åbne Amaronen min. 2 timer før serveringen.

Yderligere information om Amarone Moro'Pio

Druesammensætning: corvina og rodinella
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 16,5%

Antolini - Klassiske vine med store personligheder

Antolini ligger midt i Valpolicella-regionen og byder på store, klassiske vine som amarone og ripasso med styrke og karakter. At producere vine med denne slags intensitet og kraft kræver stor ekspertise og god tid. 

De to brødre, der til daglig driver Antolini-varemærket, forstår at give sig tid til alle trin i processen, så ressourcespild undgåes og jordens vitale økosystem samtidig bibeholdes. Dette giver druer, der indgår i varme, krydrede og sødmefuldte vine. Heriblandt druer som Corvina og Rodinella der er klassiske amarone-druer og har noter af mandel og kirsebær. Disse vine er bedst til sødere desserter, bløde oste og lignende retter, hvor de frugtagtige noter og vinens kraft virkelig kan komme til sin ret.