Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Antolini - Ripasso DOC Superiore Forstør

Antolini - Ripasso DOC Superiore

Ny

Trods en intensit er vinen fra Antolini afbalanceret med en stor fylde og en vedholdende smag. Med noter af krydderi har rødvinen fra Italien en fyldig eftersmag, med en krydret kant. Ripasso DOC Superiore er til dem der er på jagt efter en selvsikker vin, som forkæler ganen med varme og en raffineret dybde.

Antolini Ripasso DOC Superiore er velegnet til osteanretninger samt kød- og pastaretter.

Flere detaljer

DKK 159,00

Yderligere information

Antolini - Ripasso DOC Superiore

En flot og selvsikker italiensk Ripasso-vin med DOC-mærkat og en fyldig smag samt en krydret finish. Ripasso DOC Superiore er en fyldig og intens rødvin, med noter af krydderi i eftersmagen, der holder længe i munden. 

Med en stor og afbalanceret smag er Ripasso rødvinen det perfekte match til oste, kødretter og pasta.

Den italienske rødvins anbefalede serveringstemperatur er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Ydereligere information om Ripasso DOC Superiore

Druesammensætning: Corvina, rodinella
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 13,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Antolini - Klassiske vine med store personligheder

Antolini ligger midt i Valpolicella-regionen og byder på store, klassiske vine som amarone og ripasso med styrke og karakter. At producere vine med denne slags intensitet og kraft kræver stor ekspertise og god tid. 

De to brødre, der til daglig driver Antolini-varemærket, forstår at give sig tid til alle trin i processen, så ressourcespild undgåes og jordens vitale økosystem samtidig bibeholdes. Dette giver druer, der indgår i varme, krydrede og sødmefuldte vine. Heriblandt druer som Corvina og Rodinella der er klassiske amarone-druer og har noter af mandel og kirsebær. Disse vine er bedst til sødere desserter, bløde oste og lignende retter, hvor de frugtagtige noter og vinens kraft virkelig kan komme til sin ret.