Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Australian Domain Wines - The Hattrick Forstør

Australian Domain Wines - The Hattrick

10006

Ny

The Hattrick rødvinen byder på enkel minimalisme, dybde og eksklusivitet, perfekt til vin-entusiasten der vil prøve noget anderledes. Den australske vin oser af blød og levende frugt, oliven og krydderier. Alt i alt en rigtigt lækkerbisken for smagsløgene.

Australske The Hattrick er en eksklusiv vin, der springer barren for gode australske vine.

Flere detaljer

DKK 369,00

Yderligere information

ADW - The Hattrick

Allerede når du ser på denne flaske, ved du, at der venter dig noget stort, sort og helt specielt. Det er tilladt at gyse lidt af forventning, for det bliver ikke bedre end det her.

The Hattrick er lavet på druer fra McLaren-dalen og akkurat ligesom en stor, spindende Mercedes E-klasse, er det her en vin med stort format og topperformance på alle fronter.

Med en særdeles begrænset produktion på blot 500 flasker og en sofistikeret, kompleks smagsprofil lover The Hattrick-vinen ikke noget, den ikke kan holde: Skabt af shiraz, grenache og tempranillo-druer er denne vin det ypperste indenfor blandings-traditionen. Druerne kommer fra de bedste af McLaren-dalens lavtydende druestokke, hvilket giver en liflig og blød vin med frugtoner og krydderier samt med et hint af chokolade på næsetippen. 

Denne australske rødvin er rig på finesse og balance fra første dråbe til den lange, dvælende eftersmag og har et stort gemmepotentiale.

Både nye og 2. generations franske og amerikanske egefade har haft fornøjelsen af The Hattrick imellem 9 og 12 måneder i hvert fad, hvorefter The Hattricks kvalitet nøje måles op imod alle tidligere flasker, der er produceret. Efter godkendelse hældes vinen på fad igen, hvor den færdigmodner for til sidst at blive hældt på flaske i et monsterblend, der blæser hatten af dig!

Det siger sig selv, at denne rødvin ikke er nogen let sag, og derfor bør maden heller ikke være det: Tunge, krydrede retter med kød, kraft og varme - og masser af fed fløde!

Anbefalet serveringstemperatur for The Hattrick 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det at åbne den australske vin 1-2 timer før servering.

Yderligere information om The Hattrick

Sammensætning: Shiraz, Grenache og Cabernet Suvignon
Land: Australien
Alc: 14,5% 

ADW - Eventyrlige vine med store smage 

Humor og kant går hånd i hånd i dette vinøse eventyr, som byder på smukt farvede vine med store smagsindtryk. ADW står for "Australian Domain Wines", og under dette label finder vi Barletta-brødrene, der siden 1998 har produceret rødvine i små oplag og eksklusiv kvalitet til verdensmarkedet på kendte druer som zinfandel, merlot, shiraz og cabernet sauvignon.

Igennem årene har de to Barletta-brødre arbejdet passioneret for at skabe vine, der rummer Mc Laren-dalens signifikante natur og identitet hvad angår smag, duft og kvalitet. Projektet er lykkedes i stor stil resulterende i vine med dybde, struktur og fantastiske navne som "The Hattrick", "Deaf Galah" og "Alliance".