Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Baglio Merlot ØKOLOGISK Forstør

Baglio Gibellina - Merlot Økologisk

Ny

Merlot fra Baglio Gibellina er en blød og yderst drikkevenlig økoligisk vin fra det varme Sicilien i Syditalien. Duften af den økologiske Merlot er tiltalende og signaler at vinen nemt glider ned.

Rødvinen er certificeret økologisk. Med Merlot oplever man en vin med stor smag og bløde tanniner og matcher perfekt rødt kød og lagrede oste. Merlot kan også bare nydes som et godt glas vin uden mad.

Flere detaljer

DKK 119,00

Yderligere information

Baglio Gibellina - Merlot Økologisk

Med Merlot fra Baglio Gibellina får du en sublim rødvin fra Italien til en yderst attraktiv pris. Det rubinrøde dråber præsenterer noter af varm krydderi. Merlot har en intens smag, samt en varm og vedholdende eftersmag. Denne kombination resulterer i en rig og rund smag, samt en hvis form for elegance.

Italienske Merlot fra Baglio Gibellina er et godt valg hvis man vil nyde en god økologisk rødvin. Merlot fra Baglio Gibellina passer perfekt til retter såsom risotto, rødt kød og modne oste.

Server rødvinen fra Baglio Gibellina afkølet for at opnå den bedste smagsoplevelse.

Yderligere information om Merlot Økologisk

Sammensætning: 100% Merlot
Land: Italien
Område: Sicilien
Alc.: 13%
Kollistørrelse: 6 fl.

Baglio Gibellina - Bløde vine fra det smukke Sicilien

Baglio Gibellina dominerer dalen der er omgivet af Salemi og Santa Ninfa-bakkerne. Landskabet er oversået med vinmarker, olivenlunde, citrus træer, enebetræer og fichi d'india træer. Det blå af himlen og havet der ses i horisonten er baggrunden for en blanding af farver, der typisk er Middelhavet. Solnedgange, der kan ses fra Baglio er spektakulære, i løbet af natten forbedrer blandingen af lys, der strækker sig ind i afstanden, støjens "støj".

I disse smukke omgivelser på Sicilien skaber Baglio Gibellina deres mange smagfulde vine. Deres marker ligger mellem 300 til 600 meter over havet.