Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Bavencoff - Pinot Noir Forstør

Bavencoff Bourgogne - Pinot Noir

13317

Ny

Klassisk rødvin fra Bourgogne på 100 % pinot noir med en flot rubinrød farve.

Både i duft og smag får man en elegant friskhed med noter af bl.a. kirsebær og jordbær kombineret med en let krydret finish. En medium fyldig vin, hvor harmonien fuldendes med en blød og fin eftersmag.

Velegnet til lette retter med kød fx grillet eller stegt eller evt. til en blød ost som fx camembert eller brie.

Flere detaljer

DKK 199,00

Yderligere information

Bavencoff - Særligt udvalgte vine fra Bourgogne-distriktet

Bavencoff fra Bourgogne leverer en traditionel og områdetypisk linje af rød- og hvidvine i absolut topklasse og vinene er særligt udvalgt af ønologen Yvan Bavencoff for at repræsentere stilene på bedste vis.

Vinene er relativt kølige og friske i udtrykket men varierer selvfølgelig efter det individuelle område og håndteringen og produktionen i vinkælderen. Druerne høstes manuelt hvilket er til fordel for det delikate og indbydende indtryk i glasset og efterfølgende i ganen.

Der er noget for enhver smag og de er fremragende kompagnoner til retter med inspiration fra de vesteuropæiske køkkener.


Mere om vinen

Traditionel pinot noir fra Bourgogne, der har fået en medium fylde efter 10 til 12 måneders lagring på både ståltanke og egetræsfade.

Førstehåndsindtrykket efterlader friske røde bær i næsen, men erstattes på tungen af en mere krydret karakter, der også giver en fornemmelse af dybde og elegant sammenhæng.

Kan med fordel serveres til fisk hvis man ikke er tilhænger hvidvin hertil.. Den er også et godt match til retter med grillet eller stegt kød og evt. bløde oste med moderat smag.

Sammensætning: Pinot Noir
Land: Frankrig
Område: Bourgogne
Alc: 12.5%