Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Biscardo - Neropasso IGT Forstør

Biscardo - Neropasso IGT

Ny

Denne Neropasso fra Biscardo opnår sin unikkke og imødekommende smag ved, at tørre druerne i en periode inden man nænsomt presser de næsten udtørrede druer og laver vin af den koncentrerede druesaft. Denne metode er kendt siden romertiden og er den dag i dag mere pouplær end nogensinde før.

Biscardo rødvinen har en bouquet med krydrede noter af sorte kirsebær og saftige blommer.

Flere detaljer

DKK 119,00

Yderligere information

Biscardo - Neropasso IGT

Neropasso fra Niscardo har en robust, vedholdende og fløjlsagtig smag med bløde tanniner. Den italienske rødvin har en krydret bouquet af saftige blommer og sorte kirsebær. Duften er ligeledes krydret med strejf af kirsebær og blomme.

Server ved ca. 18 grader til bl.a. Pasta, lyst og rødt kød eller lagrede oste.

Yderligere information om Neropasso IGT

Druer: Corvione, Corvina og Cabernet Sauvignon
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 13,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Biscardo - Italienske vine gennem generationer

Originalt grundlagt i 1878, som en Veronese vinhandler, udviklede Biscardo sig i de tidlige årtier af det 20. århundrede takket være aktiviteter udført af Terence Biscardo, den sande grundlægger af virksomheden.

Efterfølgende blev Terence barnebarn, Luigi, ansvarlig for virksomheden. Takket være Luigi Biscardo blev Biscardo-selskabet snart en af de vigtigste i regionen med banebrydende investeringer i vinfremstilling, der førte til åbning af nye markeder for Biscardo. Blandt de første markeder var Italien, USA, England og naturligvis resten af Europa.

I dag fører arvingerne til denne traditionelle italienske vinfamilie, Maurizio og Martino Biscardo, stadig vej for forskning, kvalitet og innovation - alle vigtige aspekter, der kendetegner dette familiemærke.