Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Brunelli - Amarone, MAGNUM 1,5 L Forstør

Brunelli - Amarone MAGNUM 1,5 L

Ny

Med Amarone Magnum fra Brunelli får man 1,5 liter unik Amarone til de kræsne smagsløg. Den italienske rødvin er en klassisk Amarone med runde og fyldige nuancer, der indeholder noter af bær og vanilje.

Prisvindende rødvin fra et af de bedste Amarone-huse i Italien.

1,5 liter magnum-udgave - perfekt til en god middag med venner og familie.

Flere detaljer

DKK 599,00

Yderligere information

Brunelli - Amarone della Valpolicella Classico MAGNUM

Når du åbner Brunellis Amarone fornemmes søde, bæragtige duftnoter fra blåbær og kirsebær, tilsat hints af vanilje fra fadlagringen. Amaronen udemærker sig ved, at kroppen er blød, med afbalancerede tanniner og syre, der giver en elegant og enestående oplevelse.

I september og oktober håndplukkes de bedste og mest solmodne druer til denne fantastiske Amarone-vin. Efter plukning tørres druerne indtil januar, hvor 40% af frugtens væskeindhold fordamper og efterlader en koncentreret mængde frugtsukker. Herefter vælges de bedste druer fra til presning, der går over i en langsom fermentering, så alle smagsnuancer bevares, hvorefter rødvinen lagres på træfade i to år.

Den lange, omhyggelige produktionsproces resulterer i et unikt gastronomisk produkt med en smuk, rubinrød farve og fantastiske smagsnuancer.

Amaronen bør nydes med grillet kød, vildt og modne oste.

Anbefalet serveringstemperatur for Luciana Cordiolis Amarone er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. Den fantastiske smag fremmes, hvis du åbner vinen ca. 2 timer før. 

Yderligere information om Brunelli Amarone MAGNUM

Druesammensætning: 65% Corvina Veronese, 25% Rodinella, 10% Corvinone
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 15%
Indhold: 1,5 Liter 

Brunelli - Italienske vine til enhver smag og lejlighed

Det klassiske Amarone-hus Luigi Brunelli producerer ikke kun højkvalitetsvine med de klassiske Valpolicella karaktertræk - de går også længere end det og skaber nogle helt særlige dessertagtige vine, der er perfekte partnere til de sødere desserter og stærke oste.

En levende og rig aroma med mandler og kirsebær - traditionelle dyder i Corvino-druen - skaber grundlaget for en perfekt og anderledes oplevelse til ethvert måltid. I de smukke flasker gemmer der sig nogle helt særlige smagsoplevelser - med Brunelli bliver du ikke skuffet! 

 

Vin test anmeldelse AH Vine  92/100  AH Vine giver denne fantastisk Amarone 92 point 

 AH Vine siger:

Uovertruffen og helt fantastisk Amarone i topklasse.

 Anmelderne siger:

GOLD MEDAL Mundus Vini - Germany 2014
GRAND GOLD MEDAL Concours International des Vins à Lyon 2013
91 Points - WINE ADVOCATE - ROBERT PARKER '13

 Link til flere anmeldelser her:
 Link til vinproducentens hjemmeside her: