Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Brunelli - Amarone, MAGNUM 3 L Forstør

Brunelli - Amarone MAGNUM 3 L

10038

Ny

Med Amarone Magnum fra Brunelli får man 3 liter unik Amarone til de kræsne smagsløg. Den italienske rødvin er en klassisk Amarone med runde og fyldige nuancer, der indeholder noter af bær og vanilje. En sand klassisker!

En unik Amarone fra det prisvindende Brunelli vinhus. 

3 liter magnum-udgave - perfekt til en god middag med venner og familie.

Flere detaljer

DKK 1.299,00

Yderligere information

Brunelli - Amarone della Valpolicella MAGNUM 3 liter

Med Luciana Brunelli Amarone betages næsen med en fornemmelse af søde, bæragtige noter fra blåbær og kirsebær, tilsat hints af vanilje fra fadlagringen.

Amaronens krop er blød, med afbalancerede tanniner og syre, der giver en elegant og enestående oplevelse. 

For at producere den bedste Amarone håndplukkes de bedste og mest solmodne druer i september og oktober til denne fantastiske amarone-vin. Efter plukning tørres druerne indtil januar, hvor 40% af frugtens væskeindhold fordamper og efterlader en koncentreret mængde frugtsukker. Herefter vælges de bedste druer fra til presning, der går over i en langsom fermentering, så alle smagsnuancer bevares, hvorefter vinen lagres i træfade i to år.

Den lange, omhyggelige produktionsproces resulterer i en unik gastronomisk Amarone med en smuk, rubinrød farve og fantastiske smagsnuancer.

Den italienske rødvin bør nydes med grillet kød, vildt og modne oste.

Amaronen er en prisvindende vin fra et af de bedste amarone-huse i Italien.

3 liter magnumudgave - perfekt til store selskaber!

Det anbefales at servere Amaronen ved 16-18 grader. For at få de bedste smagsnuancer anbefales det at åbne vinen ca. 2 timer før servering.  

Yderligere information om Brunelli Amarone, MAGNUM 3 liter

Druesammensætning: 65% corvina veronese, 25% rodinella, 10% corvinone
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 15%
Indhold: 3 liter

Brunelli - Italienske vine til enhver smag og lejlighed

Det klassiske Amarone-hus Luigi Brunelli producerer ikke kun højkvalitetsvine med de klassiske Valpolicella karaktertræk - de går også længere end det og skaber nogle helt særlige dessertagtige vine, der er perfekte partnere til de sødere desserter og stærke oste.

En levende og rig aroma med mandler og kirsebær - traditionelle dyder i Corvino-druen - skaber grundlaget for en perfekt og anderledes oplevelse til ethvert måltid. I de smukke flasker gemmer der sig nogle helt særlige smagsoplevelser - med Brunelli bliver du ikke skuffet!