Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ca´Di Rajo - Cabernet Franc Forstør

Ca´Di Rajo - Cabernet Franc

Ny

Cabernet Franc fra Ca'Di Rajo er en rødvin der dufter intenst af orientalske kanel og krydderier, især hvis den får lov til at modne på hylden. Med sine let eksotiske nuancer er den italienske rødvin for de vin-entusiaster der gerne vil prøve en sublim vin, lidt udover det sædvanlige.

Cabernet Franc er en intens og krydret rødvin, man sent vil glemme.

Flere detaljer

DKK 89,00

Yderligere information

Ca'Di Rajo - Cabernet Franc

Ca'Di Rajos Cabernet Franc har en intens og vedvarende smag, en dejlig harmoni og kompleksitet, hvilket giver rødvinen en naturlig varme, bløde tanniner og skøn aroma.

Cabernet Franc rødvinen serveres til efteråret og vinterens simre- og gryderetter, kødstege og modne oste. Velbekomme!

Det anbefales at servere Cabernet Franc ved 16-18 grader. Rødvinen kan med fordel være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det endvidere at omhælde vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Cabernet Franc

Sammensætning: 100% cabernet franc
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 12,5% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Ca'Di Rajo - Italienske vine til enhver lejlighed

Hos Ca Di Rajo er vingården flot placeret i dalen blandt bløde bakker, som er omgivet af deres smukke vinmarker. Området er perfekt til fremstilling af både rødvine, hvidvine og de lækre mousserende bobler basseret på Prosecco druen. Vingården er bygget i moderne stil, med respekt for den traditionelle arkitektur i Piave, Veneto. 


Vingården er udstyret med alle moderne faciliteter til vinfremstilling. I en blanding af historie og respekt for traditioner samt kloge hænder, forvandler Ca'Di Rajo frugterne af denne jord til vine af høj kvalitet.