Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ca´Di Rajo - Cabernet Sauvignon Forstør

Ca´Di Rajo - Cabernet Sauvignon

Ny

Cabernet Sauvignon fra Ca'Di Rajo har en intens rubinrød farve med en kraffuld og vedholdende duft, der bliver i næsen. Smagen er tør, fyldig og urteagtig, hvilket giver en let alternativ, men stadig velsmagende rødvin.

Cabernet Sauvignon fra Ca'Di Rajos er en intens rødvin til livsnyderen, og hos AH Vine får du den til en rigtig god pris.

Flere detaljer

DKK 89,00

Yderligere information

Ca'Di Rajo - Cabernet Sauvignon

Den italienske Cabernet Sauvignon fra Veneto er en rubinrød vin, der udemærker sig med en tør og fyldig smag samt kraftfulde dufttoner. 

Ca'Di Rajos Cabernet Sauvignon er perfekt alene eller som tilbehør til grillet lyst kød eller vilde fugle som fasan.

Den italienske rødvin bør serveres ved en temperatur på 16-18 grader. Cabernet Sauvignon bør være kølig ved servering, da dens temperatur hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det at omhælde vinen 1-2 timer før servering - brug evt. en karaffel.

Yderligere information om Cabernet Sauvignon

Sammensætning: 100% Cabernet Sauvignon
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 12,5% 
Kollistørrelse: 6 fl.

Ca'Di Rajo - Italienske vine til enhver lejlighed

Hos Ca Di Rajo er vingården flot placeret i dalen blandt bløde bakker, som er omgivet af deres smukke vinmarker. Området er perfekt til fremstilling af både rødvine, hvidvine og de lækre mousserende bobler basseret på Prosecco druen. Vingården er bygget i moderne stil, med respekt for den traditionelle arkitektur i Piave, Veneto. 


Vingården er udstyret med alle moderne faciliteter til vinfremstilling. I en blanding af historie og respekt for traditioner samt kloge hænder, forvandler Ca'Di Rajo frugterne af denne jord til vine af høj kvalitet.