Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ca´Di Rajo - Merlot Forstør

Ca´Di Rajo - Merlot

Ny

Merlot fra Ca'Di Rajo har en strålende rød farve, fuld af forførende løfter om en italiensk rødvin i særklasse. Og Merlot holder alle løfterne med er frugtagtig og intens druft med en tør og blød smag, der udgør en raffineret finish. En sand fornøjelse for smagsløgene, man sent vil glemme.

Klassisk merlot fra Norditalien til en attraktiv pris.

Flere detaljer

DKK 89,00

Yderligere information

Ca'Di Rajo - Merlot

En klassisk merlot, der forfører øjet med en raffineret rød farve og intens aroma. 

Ca'Di Rajo Merlot er en tør rødvin, der har ekstraordinær blødhed i smagen. 

Den italienske merlot er et oplagt valg til horsd'oeuvre, lyst kød og supper.

Anbefalet serveringstemperatur for Merlot er 16-18 grader. Rødvinen bør være kølig ved servering, idet temperaturen hurtigt stiger. For den bedste smagsoplevelse anbefales det at omhælde vinen 1-2 timer før servering.

Ydereligere information om Merlot

Druesammensætning: 100% merlot
Land: Italien
Område: Veneto
Alc: 12,5%
Kollistørrelse: 6 fl.

Ca'Di Rajo - Italienske vine til enhver lejlighed

Hos Ca Di Rajo er vingården flot placeret i dalen blandt bløde bakker, som er omgivet af deres smukke vinmarker. Området er perfekt til fremstilling af både rødvine, hvidvine og de lækre mousserende bobler basseret på Prosecco druen. Vingården er bygget i moderne stil, med respekt for den traditionelle arkitektur i Piave, Veneto. 


Vingården er udstyret med alle moderne faciliteter til vinfremstilling. I en blanding af historie og respekt for traditioner samt kloge hænder, forvandler Ca'Di Rajo frugterne af denne jord til vine af høj kvalitet.