Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Decò - Sangiovese Forstør

Biscardo - Decò Sangiovese

Ny

Decó Sangiovese fra Biscardo er en delikat og frugtig rødvin, som de fleste kan nyde godt af. Med friske noter violer kombineret med strejf af modne frugter og varm krydderi, har denne italienske rødvin en velafbalanceret fylde og smag. 

Decó Sangovese har et stort gemmepotentiale, og bliver kun bedre jo længere man venter med at åbne den.

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Decó - Sangiovese

Decò Sangiovse er præcis det man forventer, en kraft- og smagfuld vin med en skøn og vedholdende smag. Et perfekt match til italiensk inspirerede retter.

Druen Sangiovese også kendt som "Jupiter´s Blod" er en af de mest elskede og respekterede druesorter i Italien og det forståes. Vine på denne drue er kendte for deres intense farve og deres tørre og maskuline smag -ofte vine med stort gemmepotentiale.

Yderligere information om Sangiovese

Sammensætning: 100% Sangiovese
Land: Italien 
Alc.: 13%
Kollistørrelse: 6 fl.

Biscardo - Italienske vine gennem generation

Originalt grundlagt i 1878, som en Veronese vinhandler, udviklede Biscardo sig i de tidlige årtier af det 20. århundrede takket være aktiviteter udført af Terence Biscardo, den sande grundlægger af virksomheden.

Efterfølgende blev Terence barnebarn, Luigi, ansvarlig for virksomheden. Takket være Luigi Biscardo blev Biscardo-selskabet snart en af de vigtigste i regionen med banebrydende investeringer i vinfremstilling, der førte til åbning af nye markeder for Biscardo. Blandt de første markeder var Italien, USA, England og naturligvis resten af Europa.

I dag fører arvingerne til denne traditionelle italienske vinfamilie, Maurizio og Martino Biscardo, stadig vej for forskning, kvalitet og innovation - alle vigtige aspekter, der kendetegner dette familiemærke.