Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Ny El Grillo y La Luna - Grillo Forstør

Grillo

13515

Ny

Her får du en dyb og intens rødvin i kirsebærrød farve med lilla nuancer i kanten.

Den byder på lækre noter af moden rød frugt og sort peber. Man kan også fornemme fadlagringen i de toastede undertoner.

Den er fyldig og dejligt afrundet med bløde og behagelige tanniner med en perfekt balance i både syre og alkohol, og eftersmagen afslutter oplevelsen fortræffeligt!

Dens duft stiger i intensitet efter åbning, så der er nok at lade sig overraske af.

Flere detaljer

DKK 399,00

Produkt information

LandSpanien
RegionSomontano
Druer44 % Syrah, 35 % Cabernet Sauvignon, 14 % Grenache og 7 % Merlot
Alc.:15 %
Indhold0,75 L

Yderligere information

El Grillo y La Luna - Græshoppen og månen 

Som en del af vinruten i Somotano, Huesca kommer man forbi vinhuset med det drømmeagtige navn "El Grillo y La Luna", som på dansk betyder fårekyllingen og månen.

Det er et familieejet vinhus, der blev etableret i 2007. Det udmærker sig ved at de hovedsageligt udfører deres arbejde manuelt. Det giver dem en langt bedre føling med vinstokkene og druerne gennem hele processen, og der kommer en anden grad af kvalitet ind i de færdige produkter. Det gælder altså bl.a. høst og sortering, der er to krævende opgaver i vinarbejdet, men der bliver ikke gået på kompromis med noget!

De arbejder efter målet at skabe vine med en særlig sjæl og karakter, og hos dem er tålmodighed en dyd, da de ikke høster før druerne er absolut perfekt modne. Det gør også hver årgang forskellig fra de foregående, fordi vejr og klima påvirker druernes modning forskelligt hvert år.

Deres vine præsenteres i to serier; Grillo og 12 Lunas, der repræsenterer forskellige dele af vingårdens marker. Godt nok er der overlap af druesorter, men de udmærker sig forskelligt efter mikroklimaets påvirkning på de specifikke områder, og til sidst er vinifikationen og lagringen med til at fremelske de ønskede karakteristika i vinene.

Somontano har tidligere været en præget af rygtet om hårde og tanninrige vine, som man virkelig skulle vide noget om, for rigtigt at kunne værdsætte. Det synes vi heldigvis ikke er en passende beskrivelse mere, og vinene fra dette vinhus er bestemt med til at modbevise den udtalelse. De er intense og smagfulde men på en behagelig og harmonisk måde, der er absolut et forsøg værd!