Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Jack Rabbit Premium Zinfandel Forstør

Jack Rabbit Premium Zinfandel

13130

Ny

Jack Rabbit Premium Zinfandel er en udsøgt premium rødvin, der kan nydes til enhver anledning. Du kan forvente en krydret californisk vin, hvor smagen er frugtig med et touch af sort peber.

Rødvinen er fyldig og tør, hvilket gør den til et særdeles godt match med rødt kød der tilberedes med rosmarin og hvidløg.

Flere detaljer

DKK 99,00

Yderligere information

Jack Rabbit Premium Zinfandel

Denne premium Zinfandel fra Jack Rabbit har en elegant lyselilla farve, der med sine nydelige noter af brombær og sort peber forkæler smagsløgene. 

Jack Rabbit Premium Zinfandel udstråler en formidabel karakter, hvor smagsaromaerne er nøje afstemt. Balancen mellem søde, mørke frugter og noterne af kokos og vanilie er yderst harmonisk.

Yderligere information om Premium Zinfandel

Sammensætning: 90% Zinfandel, 5% Petite Verdot, 5% Rubired
Land: USA
Alc: 14%
Kollistørrelse: 6 fl.

Jack Rabbit - Formidabel vin glas for glas

Jack Rabbit er anerkendt for at bringe nogle formidable vine, der gang på gang forkæler vores smagsløg. Du kan altid forvente vin af stor smag med udtalt sødme og karakter. Frugtige noter udgør en vigtig del af deres vin, hvor hver enkelt note er nøje afstemt for en sublim oplevelse.

Vin fra Jack Rabbit er en klassiker til alle anledninger - og er samtidig en perfekt gave til dem, der holder af et rigtig godt glas vin.